Η λύση σε ένα πρόβλημα των Dental CAD application στη δημιουργία duplicate file

Η λύση που δίνετε ειναι για scanner της Identica αλλα παρόμοια λύνεται και σε ολα τα scanner.

Στην περίπτωση που θέλουμε να δημιουργήσουμε ενα πανομοιότυπο αρχειο της δουλειας μας σε μεταγενέστερη μέρα τοτε αν πάμε να ανοιξουμε το καινουριο αρχειο στην καινούρια μέρα με σκοπό να τροποποιησουμε κάποια scan data τοτε το scan – app δεν καταλαβαίνει οτι  εχουμε σκαναρει τα εκμαγεια μας και ετσι μας ζηταει να τα ξανασκαρει !

Η λύση ειναι να μεταφερουμε χειροκινητα 3 αρχεια απο τον παλιο φάκελο στον καινουριο και να μετανομάσουμε την ονομασία τους ωστε να ταιριαζει με τα υπόλοιπα του φακέλου

Παλιό αρχείο CAD. Κανουμε COPY τα 3 αρχεια.

καινούριος φάκελος . Κανουμε PASTE τα 3 αρχεια και τα μετανομαζουμε με την ονομασία των άλλων αρχειων.

Κατόπιν κλεινουμε το exocad database και ανοιγουμε ξανα και είμαστε έτοιμοι να πάμε σε προηγούμενα scan data.

THE PROBLEM : in the exocad database If you create a duplicate file (scan data) in new day and try to open it for modify some of the previews scans in the scan-app (ColLab), then it does not understand that you have already scanned and started from the start (new scans) .
THE SOLUTION : (for identica scanner but is the same in other) Find the old folder and find the 3 files. Copy-Paste in the new day folder and rename

 

 

 

Alternative occlusion scan

Μια εναλλακτική μέθοδο για μεταφορά της κεντρικής σχέσης των δοντιών του ασθενή προς ψηφιοποίηση. Η μεθοδος αυτή εχει το πλεονέκτημα για τον κλινικό οτι μπορεί να “κλειδώσει” την κεντρική σχέση των δοντιών χωρίς να χρειαστεί να ανοίξει το στόμα του ο ασθενής αφού το δισκάριο τοποθετείται με κλειστό το στόμα στην μπροστινή εξάρα πάνω κάτω.

Κατόπιν ο τεχνίτης μπορεί μα τον παραπάνω τρόπο να ψηφιοποιήση όλη την εργασία χωρίς πρόβλημα για να κατασκευαστεί ο μεταλλικός σκλελετός της ακίνητης προσθετικής.

Στην πρόβα του μεταλλικού σκελετού θα γινει η καταγραφή της κεντρικής σχέσης απο τον κλινικό με την παραδοσιακή μέθοδο.

Ολοκεραμική γέφυρα ζιρκονίου

Ολοκεραμική γέφυρα ζιρκονίου κατασκευασμένη με τεχνολογία CAD/CAM.
Έγινε ψηφιακό mirroring των παρακείμενων δοντιών 21-22-23 με στόχο την επίτευξη καλύτερου δυνατού αισθητικού αποτελέσματος.
Κεραμική γέφυρα ζιρκονίου κατασκευασμένη με τεχνολογία CAD/CAM.